martes, 26 de octubre de 2010

Poesia novembre 2010

Continua el trimestre de tardor de poesia d'Usted es un Colectivo a l'Heliogàbal.

Mariona Segarra és una històrica de l'experimèntació vocal. Provinent del camp de l'electroacústica, la música clàssica, la música a cappella i la poesia sonora, Segarra concep la gargamella com una eina expressiva a mig camí de la poètica i la lírica.

Jordi Nopca, periodista de professió, poeta i novel·lista per vocació, ens vol presentar les seves traduccions i adaptacions musicals d'un outsider del món del pop, Daniel Johnston. En companyia dels músics Albert Girons i Dimas Rodríguez.

Meritxell Sales és poeta, traductora i professora d'institut, i no és el primer cop que actua a l'Heliogàbal ni li cauen els anells per anar a recitar a la presó. Apassionada per la poesia i la música us oferirà un recital inoblidable acompanyada per guitarra i teclats (PUNK'S NOT DEAD!!!, encara que sembli mentida). Amb Guillem Lana (teclat) i Merlin Sales-Tomàs Sales (guitarra).

Els camps del cinabri és un col·lectiu de veterans activistes de la música rocambolesca i la poesia sortida de mare. Francesc Melis, Jaume Martín (dels antitot La propiedad es un robo), Àngel Farrés, Joan Vinuesa, Montserrat Marfany i Lina Giralt prometen un bon rebombori.


No hay comentarios:

Publicar un comentario