miércoles, 16 de marzo de 2011

3 TIMBALS + 2 VENTSCom us anunciàvem ahir, FRIO LOCAL ha preparat un concert in extremis per aquest diumenge dia 20: 3 TIMBALS + 2 VENTS serà una combinació a la que salta de cinc músics que d'una manera o una altra estàn vinculats a aquesta plataforma. O el que ve a ser el mateix, a l'escena més agoserada del jazz i altres desviacions:


1-Vasco Trilla, baterista de Filthy Habits, Planeta Imaginario i altres formacions que es passegen per una concepció del jazz fusió a la zappiana.
2-Ramon Prats, un altre baterista que es mou pels marges del jazz i la improvisació amb grups com Duot, Seitons Tuff o Sindicato Ornette.
3-Julián Bonequi, el tercer timbalista, un altre especialista en el món de la improvisació i les derivacions cap el sorollisme. El podeu sentir en projectes com Ultra Speicer i l'orquestra FOCO.
4-Alfonso Muñoz, saxo alt i baríton, militant de la IED'08, Filthy Habits i al que s'escaigui.
5-Albert Cirera, al saxo tenor i soprano, l'altre part de Duot i també bufador de la IED'08.

Alguns d'ells comparteixen projectes o han tocat plegats en més d'una ocasió. Així, Trilla i Muñoz formen el duet Alfonsina y el Mal:

Alfonsina y el mal, BCN, 3-III-2011 from Jack Torrance on Vimeo.o els Duot de Prats i Cirera (aquí amb Marc Egea):En tot cas, les combinacions i sorpreses estàn assegurades.
Diumenge 20, a les 21'30h a l'Heliogàbal. Per 5€.

Moltes gràcies a la Olga i en Ferran de FRIO LOCAL per haver preparat això en tan poc temps!

No hay comentarios:

Publicar un comentario