sábado, 7 de mayo de 2011

Ha arribat elFutur


Finalment resulta que sí que hi ha futur. La cosa té més que mèrit si el que ho diu és en Panotxa, personatge clau de l'escena punk de Barcelona que havia començat a fer de guitarrista a finals dels setanta amb La Truita Perfecta i els Ultratruita, més tard amb Basura, El Grito Acusador, El Hombre de Pekín i més recentment els desapareguts PAD, entre d'altres.
Fa cosa d'uns mesets que ha tret aquest disc, dotze cançons de psico-pop fet a casa. Volem dir que es va gravar a casa seva durant la tardor i les vacances de Nadal. I a la bateria, el baix, xilofonets i demés, els Mil Pesetas al complert.
Podeu sentir-vos i descarregar el disc a aquests puestos.

Vam conèixer a en Panotxa a la nit dedicada al disc dels Residents 'Commercial Album', on va participar amb els PAD. Tot i que la Hara l'havia conegut a la tendra edat de quatre anys. Sembla ser que l'entretenia cantant-li precisament algunes de les cançons del disc... quines coses.
Posteriorment hem tocat plegats unes quantes vegades. A la nit dedicada als Talking Heads,



al concert vermut dels Mil Olivas, al concert 'Cafarnaüm, l'enredintamonta dels dits', i al seu projecte dels Caps Parlants, que podeu sentir a la seva pàgina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario