martes, 17 de mayo de 2011

Se avecina the hell (speaks in public)



Aquest dijous, Usted es un Colectivo ha estat convidat a participar en el dispositiu Trama Local, una mostra de les activitats que diferents entitats que col·laboren durant l'any amb Gràcia Territori Sonor estan duent a terme.

Per a l'ocasió hem recuperat el programa de ràdio Se avecina the hell que vam estrenar a l'ocupació de Ràdio Gràcia durant aquest passat LEM. Aquest cop, però, una emissió en rigurós directe i speaking in public.






'Tertúl·lies afàsiques. Clàssics de la pintura retransmesos en rigurós directe. Receptes caníbals. Consultoris sentimentals per a tots els públics. Simfonies per cànids i mel·lòdiques. Comèdies de l’absurd amb final feliç... Usted es un Colectivo presenta Se avecina The Hell (Speaks in Public), un magazine ràdio-escènic d’ona ampla i freqüència sense modals on hi tenen cabuda totes les formes d’entreteniment i d’entremès, construït per artistes i professionals de la comunicació que van acceptar gustosos el repte a canvi de veure commutada la seva condemna a treballs forçats a Moldàvia. Benvinguts al primer programa radiofònic de l’era analògico-extraterrestre.'


Amb MC Hamlet, Cágate Christie, Reclark Gable, Juanita Rabo, John Lenin, Ottitis Redding, Marginalia Francis i l'actuació en directe de Dídola Pídola Pon Orchestra.



Al centre cívic La Sedeta, a partir de les 21'30. Entrada lliure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario