lunes, 27 de septiembre de 2010

Arxiu: X.X.X. ( Xocolata, Xurros i Xerinola )






X.X.X. , la merendola d'Usted es un Colectivo per a les festes de Gràcia del 2009. El subtítol era: vols sucar el melindro?

Per a l'ocasió vam recuperar el cançoner 'Cançons per al poble' que alguns de nosaltres havíem estat cantant durant els vuit anys que durava l'EGB.
Els participants: Pep Pascual, Hara Kraan, Roger Atrofe, Marginalia, Patricia Tosquella, Rafa, Guille i Oriol Caballero, Martí Sales, Oriol Luna, Panotxa, Lucía Cocopino, Juan Crek, Lucas Quejido i Pau Riba com a nens i nenes; mossèn Jovani com a monitor de l'excursió; Meri, Quim i Iris com a repartidors de xocolata amb xurros i llet merengada.



Els nens d'excursió per la plaça Rovira. El nen a primer pla amb ulleres i barba blanca és Juan Crek, que va recitar un poema sobre els seus berenars i amors d'infantesa:





En Pau Riba va captar al vol la idea de l'espectacle, que consistia en potinejar els conceptes d'infància i pornografia amb el teló de fons del berenar. Aquí el poema Te sense pastes, seguit de la cançó Turronet:



Un dels temes del cançoner popular, Dalt del cotxe, interpretat pels Mil Mocosos, en aquella ocasió més olla de grills que mai:



La coral infantil canta Arri arri tatanet, mentre mossèn Jovani interpreta la coreografia de la cançó amb la monitora Iris:



Un altre tema popular, Bim Bom, aquest cop amb la intervenció dels poemes de Marginalia:



'...churros abducción..'


Qui vulgui es pot descarregar el xou sencer aquí:
http://www.archive.org/details/X.x.x.XocolataXurrosIXerinola

Inclou els recitats de Martí Sales, Patricia Tosquella i demés repertori de Mil Mocosos









No hay comentarios:

Publicar un comentario