miércoles, 19 de enero de 2011

Arxiu: Riffifí (16/08/2010)

Aquestes pasades festes de Gràcia, Usted es un Colectivo es va prendre un descans en les seves gresques patafísiques d'envelat (veure les entrades CCCP i X.X.X més enrera), però va col.laborar gustós amb el Festigàbal, i la Plaça Rovira per a organitzar una vella idea de Pascal Comelade que ja feia temps volia portar a la pràctica. Després d'organitzar amb Gràcia Territori Sonor The Gracia all-star Fonetik Orquestra l'estiu del 2008, que va consistir en tocar durant tres hores el tema Sex Machine de James Brown, Comelade volia tornar a fer un concert maratoniano-plasta, aquest cop a partir d'un concepte central del rock, el rif. És a dir, sobre la frase repetitiva que defineix un tema de rock. Comelade va establir la llista de temes i nosaltres els membres de la mega banda, articulada a partir de l'instrument per excel·lència del rock'n'roll, la guitarra elèctrica. A més de bateria, baix, acordions, vents i teclats el grup constava de vuit guitarristes. Membres de la Bel Canto de Comelade, de Mil Pesetas, Cabo San Roque, Els Surfing Sirles, Les Anciens i altres habituals.
Per acabar-ho d'arrodonir, el destí va voler que la data del concert coincidís amb la diada de sant Roc, patró dels apestats, dels gossos abandonats i del compàs del dos per quatre.
Aquí podeu sentir el concert que es va fer aquell migdia.

El dia 2 de novembre, i en motiu de la retrospectiva sobre Mariscal que va organitzar la Pedrera, vam repetir la mateixa fórmula. Aquí un video de l'actuació:

No hay comentarios:

Publicar un comentario