lunes, 4 de octubre de 2010

9 Fresquíssimos d'Espanya: el disc



Quan Produccions Escopeta va estar preparant l'edició de l'antologia poètica Nueve Fresquíssimos d'Espanya, vam pensar que una forma d'aconseguir els diners suficients per a l'impressió del llibre seria establir un sistema de subscriptors que compressin el llibre abans de que aquest existís físicament. La cosa va tenir els seus seguidors, i vam aconseguir que unes 80 persones es convertissin en coproductores del tinglado. Per agrair la seva confiança, i un cop el llibre va estar imprès, sel's hi va fer arribar a casa junt amb tota una sèrie de productes, un lot fresquíssim que incloïa:
- L'antilogia poètica Nueve Fresquíssimos d'Espanya (Roger Atrofe, F.P. Domènech, Sebastià Jovani, Lucía Lijtmaer, Cesc Martínez, Eduard Mont de Palol, Juan Nicho, Lucas Quejido, Xavier Tort).
- Un exlibris proposat per Lucía Lijtmaer.
- La montaña enana, un muntatge de Lucía Cocopino amb els seus dibuixos i textos d'Atrofe.
- Una rampoina-trouvée.
-
La revista Suicidio Autónomo, editada per Juan Nicho.
- El número 53 de la publicació d'humor groller Azofaifa.
-
Un punt de llibre (tercera linea, pàg. 784, de la primera edició d' Anna Karenina).
- Un CD musical amb enregistraments d'alguns dels mateixos poetes frescos.
Una de les coses que ens va fer més il·lusió de prepara va ser precisament aquest CD. Com que la tirada va ser curta -les justes per als subscriptors i demés músics que havien col·laborat a la gravació-, hem volgut penjar-lo per a que qui vulgui se'l pugui baixar i escoltar. L'arxiu inclou la portada i els crèdits dels participants. Aquest és l'enllaç:

http://www.archive.org/details/NueveFresqussimosDespanya

Aquesta és la tirallonga de temes i músics:

1. DE NIT (Lucas Quejido) 2. EL IÈ-IÈ DE L'ALQUIMISTA (Surfing Sirles) 3. CAP DE SURO (Mil Pesetas) 4. EL PALACIO VOLANTE (Xavier Tort) 5. MANIFEST MALÈVOL o la seducció catalana de fumbol (Sebastià Jovani) 6. AND DOWN THE TABLE RUN (Lamprea Martínez i Roger Atrofe) 7. COURE (Trio Lio) 8. BRONWYN (Pere Sousa i Magda Guillén amb els Mil Pesetas) 9. DE REBRUM POSTALAE ( Sebastian H. Postman i els Mil Timbrados) 10. SELVA DEL MAR (Lucas Quejido, Roger Atrofe i Jorge Porter) 11. BAJO LA CLEPSIDRA (Sebastià Jovani i Aixònoéspànic)

No hay comentarios:

Publicar un comentario